בעולם הויזואלי של ימינו מפתיע להיתקל בצילומי אוכל מסקרנים.
את הצילומים הבאים פגשנו תוך שיטוט אקראי בפייסבוק ומייד נתקפנו חשק עז לפסטה קרבונרה וצ'ייסר לימונצ'לו קר.
הסטיילינג, המינימליזם, השפה האיורית כבשו אותנו! מוזמנים להצטרף אלינו לארוחה איטלקית מושלמת:
ולקינוח, ביקשנו ממעיין וקרין את המתכון לעוגיות האמרטי המושלמות: (המקור, עם כמה שינויים- באתר הצרפתי 750g )
רכיבים:
180 גרם שקדים טחונים
160 גרם אבקת סוכר
2 חלבונים
2 כפיות תמצית שקדים
2 כפות אבקת סוכר לקישוט
הכנה:
מחממים תנור ל 150 מעלות.
מערבבים את השקדים והאבקת סוכר.
מוסיפים את החלבונים - לא צריך להקציף לפני. פשוט להוסיף ולערבב עם מטרפה בעדינות.
מוסיפים תמצית שקדים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
עושים מהבצק כדורים קטנים (מומלץ להרטיב את הידיים כדי שלא יידבק) ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
משטחים את הכדורים מעט עם כף היד.
מפזרים מעט אבקת סוכר מעל העוגיות ומכניסים לתנור ל-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
כשהן יוצאות מהתנור הן עדיין רכות והן מתקשות בטמפרטורת החדר.
שומרים חלק בקופסה אטומה וחלק לוקחים לגלידה. זה תלוי בכמות שאוהבים.
למי שאוהב הרבה- בערך 8 עוגיות חתוכות לקוביות קטנות.